Neymar showade i Barcas kross

Klass-skillnaden var uppseväckande stor när gruppledaren Barcelona tog emot redan klara gruppjumbon Celtic i grupp H.

Det skulle dröja sju minuter innan Barcelona genom mittbacken Gerard Pique skulle spräcka nollan i matchen.

Fem minuter innan halvlek följde Pedro på med 2-0-målet.

Sedan stal brassestjärnan Neymar showen fullständigt när han inom loppet av tretton minuter smällde dit ett hattrick för katalanerna. Skönt formbesked för Barcelona som har största stjärnan Messi långtidsskadad.

Man skulle även trycka dit ett sjätte mål genom anfallstalangen Christian Tello, innan Giorgio Samaras i den 88 minuten fastställde slutresultatet genom att reducera för Celtic.

6-1 slutade alltså matchen till slut, ett resultat som inte förändrar något för Barcelona som enkelt vinner grupp H, med sig tar man Milan vars kryss mot Ajax räckte för avancemang.