”Neymar kunde inte känna sina ben”

bet365

I Brasiliens seger över Colombia i kvartsfinalen blev Neymar som bekant skadad. Med kort tid kvar kom Juan Zuñiga in på Neymar och träffade olyckligt i ryggslutet vilket innebar att Neymar bröt en kota i ryggen samt att han missar resterande VM-slutspelet. Reaktionerna var att Neymar överdrev med sin reaktion men nu förklarar Luis Felipe Scolari att smärtan var äkta, från första sekunden.

– Neymar sade ’jag kan inte känna mina ben’. Marcelo var rädd och kallade in doktorn men doktorn kunde inte springa in då, förklarar Scolari enligt Marca och fortsätter:

– Det var en stor chock, bilden av att se Neymar bli förd till helikoptern, med svårigheter, gråtandes. Neymar var vårat riktmärke, en av våra huvudmål eftersom han är en spelare som kan göra stor skillnad i vilket lag som helst.

– Han kommer att vara med oss i vilket fall, oavsett om det är på läktaren eller på bänken. Det har vi ansökt om. Det beror på hur hans hälsa är under de nästkommande dagarna. Hans vilja är att få vara med oss, avslutar Scolari med. 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply