Napoli vill ersatta Cavani med Zlatan

En fråga som många Napoli-fans ställer sig för tillfället är inte om deras skyttekung Edinson Cavani kommer säljas utan mer när han kommer säljas. Massvis med klubbar har visat intresse för 26-åringen som leder Serie A:s skytteliga med 22 gjorda mål på 27 spelade matcher. En av de klubbar som sägs vara närmst en värvning av Cavani är Real Madrid, iallafall enligt hans pappa som är helt säker på att Real Madrid kommer vara skyttekungens nästa klubbadress.

– De gör allt för att behålla Cavani, men om det inte bli så, då måste man skaffa sig ett verkligt tungt nytt namn direkt då, annars blir fansen galna, säger fotbollsexperten Enrico Curro’ på La Repub­blica till Sportbladet.

En ersättare som den italienska toppklubben önskar är 31-årige skyttekungen i Frankrike och PSG, Zlatan Ibrahimovic. Tidigare har klubben visat att man är intresserade av att värva Zlatan, men eftersom han är ny i Paris Saint-Germain har det inte varit akutellt att värva honom än. Men nu när beskedet kom vad det gäller höginkomstskatten i Frankrike kan flera spelare fly ligan, en skatt som ligger på högst 75 procent av inkomster på över en miljon euro. Detta har fått ryktena att dra igång igen om en ny flytt för Zlatan.

Napoli sägs vilja göra ett byte med PSG mellan Cavani och Zlatan. Där ska PSG dessutom betala 40 miljoner i mellanskillnad enligt Napoli-presidenten De Laurentiis.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365