Napoli krossade AIK

Matchen börjar med många felpass främst från AIKs sida men även Napoli har svårt att hitta rätt, men så kommer det som AIK inte vill ha. En långboll från Napolis back och Vargas har tagit en löpning bakom ryggen på Nils Erik Johansson och när ”Nisse” ska nicka bort bollen som stannar Vargas upp lite och stänger Nisse som missar bollen och Vargas är fri med Turina och gör inga misstag när han lägger bollen till vänster om Turina och detta efter redan 6 minuter.
Efter det växer AIK in i matchen  allt mer och för faktiskt spelet resten av halvleken, där Mutumba får fram ett flertal inlägg till Karikari och Bangura i boxen. AIK lyckades dock inte pilla in bollen, och inte heller Danielsson som tog ett distansskott i slutet av den första halvleken. Napolis målvakt räddade avslutet skickligt och Napoli fick med sig en 1-0-ledning till halvtidsvilan.
Andra halvleken hinner knappt börja innan Napoli utökar ledningen då AIKs backlinje missar i markeringsspelet och Vargas kommer fri för andra gången i matchen och gör sitt andra mål i matchen.
Och i den 68:e matchminuten punkteras matchen när Vargas gör sitt tredje mål och fullbordar sitt hattrick. Han får en boll i djupet och även om AIK ser ut att ha kontroll på situationen så drar Vargas till och bollen dyker precis framför Turina vilket gör att han inte hinner ner och 3-0 är ett faktum.
Matchen hettade därefter till och när Nisse gör en liten fuling och springer in i Hamsik efter att han har slagit bort bollen, så får en liggande Hamsik hjärnsläpp med en ful eftersläng. Domaren tveksade inte för en sekund och visade ut mittfältaren.
Matchen dog efter det och AIK rullade boll på Napolis planhalva, där dock skärpan saknades och Napoli istället kunde utöka till 4-0 genom Dzemaili, vars skott turligt ändrade riktning på Majstorovic och ställde Turina.
Matchen slutar 4-0 till Napoli.