Musacchio längtar efter Real Madrid-matchen

Mateo Musacchio är bara 23 år men har redan gjort över 100 matcher för Villarreal sedan han anslöt från River Plate 2009. Han har flera säsonger varit given i backlinjen och var en starkt bidragande faktor till att Villarreal avancerade från segundan förra säsongen.

Han har även denna säsong spelat stabilt i backlinjen, och med den form han och laget har, tror han att ”El Submarino Amarillo” har en bra chans att stå upp mot Real Madrid i lördagens stormatch och han ser fram emot att få möta Los Blancos:

”Sanningen är att vi alla längtar efter den matchen och ser fram emot att spela den,” sade Musacchio i början av veckan.

”Dessa är speciella matcher som alla vill spela, matcher som du måste vara väldigt fokuserad organiserad i.”

”Vi har våra alternativ och vårt sätt att spela och vi får se om vi kan vinna genom att spela bra.”

”Det här är en match som alla i hela världen vill spela, det finns inget som heter skada, ingenting stoppar dig från att spela. Det är en spännande och speciell match.”

”Vi hade önskat att ligan inte stoppades på grund av de internationella matcherna, vi spelade så bra och hade bra flyt i spelet. Vi ville inte få ett avbrott.”

”Det är klart att om ett uppehåll kommer är det inte säkert att du bibehåller formen efter det.”

”Vi går in i matchen med tre raka segrar i ryggen, men vi möter ett av de bästa lagen i världen och det är väldigt komplicerat. Vi har självförtroende från vår from och det ger oss sinnesfrid så att vi kan komma till matchen på ett annat sätt. Det är sant att vi har lika många poäng som dem men tre veckor in i ligan representerar inte hela säsongen.”

”För oss som var i laget när vi blev nedflyttade är den här comebacken ett pris vi har förtjänat för den uppoffringen vi gjorde förra året. Jag har aldrig vunnit över, men dem har förlorat några matcher och det visar ju att dem inte är orubbliga.

”Vi vill slå dem och ge glädje åt våra fans och vi har en bra chans nu. Det här är ett annorlunda Villarreal. Ett Villarreal som kan vara mer direkta och hota mer i kontringsspelet.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365