bet365

München-seger i Bayern-derbyt

Kvällens omgång i DFB-cupen är då Bundesliga-lagen klev in ytterligare en gång för att nå kvartsfinalen. Olyckligtvis förr lottningen på Bayern för Augsburg. Den tuffast möjliga lottningen är ingen dröm för ett av de sämre lagen i ligan. Och avancemang skulle det heller inte bli.

Efter 26 minuter klev Mario Gomez fram. Ribery slog ett lågt inlägg till Gomez efter ett fint förarbete från Kroos och Shaqiri. Gomez kunde sedan enkelt stöta in 0-1 för FC Hollywood. Men Augsburg gjorde det bra. Endast minuter efter att man släppte in mål tvingade man Neuer till en fantastisk räddning ifrån Mulders skott.

Två minuter in skulle den kära Ribery få syna det röda. Efter lite tumult med Koo tilldelades han ett rött, men Koo endast ett gult. Anledningen var att det första var knuffar innan Ribery gav en rak höger på koreanen.

Matchen hettade till ordentligt med flera gula på kort tid. Augsburg hade ett mål bordömt för offside, en situation där man borde fått straff samt skott som Neuer motade. Men som så ofta lyckades de sämre laget inte hela vägen. Xherdan Shaqiri följde upp sitt ligamål i helgen med ett smart avslut från nära håll med endast ett par minuter kvar för att sänka matchen.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply