Moyes kommer stanna i åtminstone tre år

Manchester United har förlorat tre utav sex Premier League-matcher. Det är mer av någonsin i Premier League för de engelska giganterna. Det är även första gången i Premier League som Manchester United inte har Sir Alex Ferguson som tränare. 

Gary Neville är säker på att Moyes kommer få tid på sig att etablera sig i klubben, och jämför honom med Fergusons tre första år i klubben. 

”Ingen tvekan på att Manchester United kommer låta David Moyes stanna. Han måste få tid på sig att lära känna klubben utan och innantill och även lära känna spelarna”, säger Neville i Sky Sports. 

”Folk har sagt att Moyes har låtit bekymrad i presskonferenser, och det kan stämma. Fansen vill inte inse detta, de vill drömma om Champions League och Premier League-titlar, inte detta. Men folk måste ha tålamod.”

”Moyes kommer få tre till fyra år på sig att etablera sig i klubben. Tänk bara på Sir Alex Ferguson när han tog över klubben, de tre första åren kom United inte ens på top 10, men efter det har de aldrig kommit under top 3.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply