Moyes bekräftar nytt bud på Fabregas

Manchester Uniteds intresse för Cesc Fabregas går vidare. Nu stärks förhoppningarna ytterligare hos den brittiska klubbens anhängare efter att manager David Moyes på måndagen bekräftat att man lagt ett nytt bud på landslagsmittfältaren, som tidigare i karriären spelat för Premier League-konkurrenten Arsenal.

Efter att klubben förra veckan bekräftat att man lagt ett bud värt 25 miljoner pund på stjärnan, har man nu lagt ett bud på spelaren värt 30 miljoner pund. 

”Som jag förstår det, hade Ed svarat(på den första erbjudandet). Vi har lagt fram ett andra erbjudande men Ed behandlar det snarare än mig” säger Moyes enligt brittiska tabloider och fortsätter:

”När du är intresserad av en bra spelare, vill du ge det alla sorts möjligheter till att materialiseras och jag tänker göra det. Jag hoppas att saker och ting kan fortsätta och gå vidare. Vid denna tidpunkt kan jag bara säga att Ed Woodward arbetar hårt med saken till att försöka få ett erbjudande att gå igenom. Vi kan bara hoppas att någon av dem faller på plats inom kort.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply