Mourinho stannar i Real Madrid – vill vinna Champions League

I en intervju med italienska Tuttosport berättar José Mourinho att han tänker stanna i Real Madrid trots de uteblivna prestationerna samt alla kontroverser. 

”Jag kommer att stanna i Real Madrid för att vinna min tredje Champions League-titel, men Juventus är oroande bra för tillfället. Förra veckans förlust mot Málaga gjorde att jag satte mig ned och funderade en lång stund kring min situation i Real Madrid. Julen firades med familjen i Portugal och därefter flög jag till Dubai för Globe Soccer Awards, vart jag mötte upp med vänner som Maradona och Capello. Vi kom fram till en slutsats: fotbollen ändras alltid. Den ändras för var dag som går, varje minut och varje sekund. Trots detta finns det en sak som aldrig förändras: tränarens laguppställningar.”

”Jag kommer att citera Sir Alex Ferguson:”Jag är för gammal för att sluta, men likväl för ung också.” Mitt mål är att vinna Champions League med tre olika klubbar – Real Madrid, FC Porto och Inter. En Champions League-titel skulle inte bara göra mig historisk utan även klubben som då skulle bli världens första med ett tvåsiffrigt antal Champions League-titlar.”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply