bet365

Moratti: ”Milan är favoriter”

Inters välkända president har, enligt La Gazzeta dello Sport, talat ut inför morgondagens viktiga derby mot den stora rivalen Milan: ”De är stora favoriter, de har nyligen vunnit mot Barcelona. AC Milan må vara favoriter i derbyt, men allt kan hända. Det är inte alltid favoriten som vinner.”

”Det är en väldigt viktig match. Jag vill att vi spelar med lugn och med stolthet för klubbens färger. Matchen är otroligt viktig eftersom att vi satsar på att nå en Champions League-plats.”

Sedan gratulerade Moratti Milan till den imponerande vinsten mot Barcelona i veckan: ”AC Milan spelade väldigt smart. Barcelona hade inte en enda målchans.”

Efter det kommenterade han situationen med Mario Balotelli och Antonio Cassano under morgondagens match: ”Supportrar till Milan och Inter har aldrig hatat varandra, de respekterar spelarna. Balotelli i en Milan-tröja? Det kommer vara detsamma som att se honom i Manchester Citys färger. Cassano? Han är inte den enda som kommer vara motiverad, alla kommer vara motiverade.”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply