bet365

Montpellier vill ha en miljard för Cabella

Montpelliers välkände ägare Louis Nicollin, har runt om i Europa gjort sig känd som en minst sagt säregen man, som med jämna mellanrum fått fotbollssupportrar att vrida sig av skratt med unika citat. Han envishet är något helt unikt och när han väl bestämt sig för något, då är det bara så.

Den gångna säsongen var långt ifrån det föregående succéåret och man befinner sig nu, utan den forne skyttekungen Oliver Giroud, med en omgång kvar att spela, på en bitter åttondeplats. Lagets skyttekung under året heter just nu Younes Belhanda, men trots det verkar denne inte vara Nicollins högst värderade spelare, utan snarare lagets 23-årige fransman Rémy Cabella.

”Han är inte till salu”, uppges Nicollin ha sagt till franska Radio Monte Carlo. ”Vi försöker att förutse och planera saker och ting, även i fotboll, men det är svårt. Klubbens vilja är att behålla Rémy – det vet han själv om. Om klubben får ett bud på 100 miljoner euro (ungefär en miljard svenska kronor), då kan vi snacka igenom det.

Cabellas marknadsvärde är dock aningen lägre än vad Nicollin själv vill framställa det som. Enligt den välkända hemsidan transfermarkt.com, är Cabella ”bara” värderad till 6 miljoner euro – alltså 60 miljoner svenska kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply