Montpellier övertygande på la Mosson

Montpellier jagar allt jämnt toppen i Ligue 1 och för att knappa in på övriga konkurrenter krävdes en vinst i Ligue1:s kvällsmatch. Bottenlaget Remis stod som motståndaere för de regerande mästarna, men skulle snabbt nötas sönder av hemmalaget.

Montpellier tog som förväntat kommandot i den första halvleken och skapade från start ett par farliga chanser. Det var dock inte favoriterna som skulle spräcka matchnollan utan istället Reims och Gaetan Courtet. Ett mål som gav Reims ledningen över den första halvleken.

I den andra halvleken skulle dock Montpellier-spelarna ta sig i kragen och fick tidigt in ett förlösande kvitteringsmål. Målet kom genom anfallaren Soulyemane Camara och var startskottet för en offensiv andra halvlek för Montpelliers del.

Hemmalaget vann till sist matchen med 3-1 efter två mål signerat Estrada och Belhanda. Tre poäng till Montpellier!