bet365

Mittfältsveteranen kan nobbas: ”Vi har en budget vi måste följa”

Efter två säsonger i Syrianska FC så är veteranen Johan Arneng kontrakslös. Mittfältaren har inte hört någonting från klubben och framtiden i SFC är minst sagt osäker – klubben vet nämligen inte om de har råd att behålla honom.

”Vi har inte tagit upp diskussionerna med Johan sedan innan nyår och vi har inte planerat in något möte. Men saker och ting kommer klarna fram emot helgen eller i början på nästa vecka.”, säger Syrianskas ordförande Andreas Temiz till FotbollDirekt.se.

Hur menar du att det kommer klarna?

”Generellt kring våra spelare med utgående kontrakt. Jag kan säga mer om den biten då, i nuläget kan jag inte göra det. Allt jag kan säga är att vi har en budget vi måste följa och vi tittar på truppen och vilka vi ska förlänga med.”

Hur ser ni på Johan Arneng, är det en prioriterad spelare?

”Det är en kille vi vill skulle vilja se i Syrianska även fortsättningsvis. Men vi har en budget att ta hänsyn till och jag vill inte kommentera hur vi diskuterar internt kring det här.”

Men ni har inte möjlighet att behålla alla spelare ni vill behålla?

”Det får vi se, det kommer visa sig längre fram. Som sagt så är det svårt att kommentera nu, men det blir tydligare snart.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply