Milner: ”Vi måste studsa tillbaka”

bet365

På lördagen gästas Manchester City och Etihad Stadium av Everton i en toppmatch mellan 7:e-placerade Manchester-laget och 4:e-placerade Everton. Efter Citys 1-3-förlust mot Bayern München i Champions League i veckan medgav James Milner för Citys officiella hemsida att han hoppas på en positiv reaktion.

– Det är verkligen viktigt att ta tre poäng, särskilt nu när det kommer landslagsuppehåll. Jag är besviken på spelet och resultatet mot Bayern här om kvällen men vi måste studsa tillbaka – det är bra att den här matchen kommer så snabbt efter då det ger oss chansen att visa vår reaktion, sa Milner.

Roberto Martinez Everton har inlett säsongen starkt och är seriens enda obesegrade lag, en svit som Milner hoppas krossa med hjälp av fördel av hemmaplan.

– Everton kommer inte bli lätta, de är det enda laget som ännu inte förlorat en match i Premier League, men vi spelar hemma och är övertygande om att vi kan göra en bra insats, sa han och fortsatte.

– Vi måste studsa tillbaka, det har varit skönt att vara tillbaka på träningsplanen och få ut förlusten ur kropparna. Du kan inte tycka synd om dig själv för den mängd matcher vi har för tillfället. Du får helt enkelt lägga en förlust åt sidan och blicka framåt mot nästa match och göra det bästa du kan för att börja vinna igen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply