Milan har lagt bud på Balotelli

Sedan EM-slutspelet har Mario Ballotelli varit iskall i Manchester City och har haft svårt att få speltid när Sergio Agüero och Edin Dzeko varit i toppform. Han har inte visat några tecken på att han vill lämna klubben men ändå flödar ryktena och det är främst Milan det handlat om. 

Idag uppger italienska tidningar att Milan har lagt ett bud på Mario Ballotelli värt 20 miljoner euro (169 miljoner svenska kronor). Gazzetta dello Sport skriver att hans agent Mino Raiola redan har åkt till England för att förhandla med Manchester City om den än unge anfallaren. Det skulle enligt uppgifterna betalas i sex omgångar, där betalningen sprids över flera år.

FIFA-agenten och Milan-kollaboratören Ernesto Bronzetti drev vidare rapporterna genom att berätta för italienska medier att; ”Jag tror att Balotelli den 31 januari kommer att vara på San Siro. Det är bara en fråga om €5 miljoners skillnad mellan klubbarna.”

Snart rinner tiden iväg för att värva spelare och det här budet kom sedan Milanpresidenten Adriano Galliani bekräftade att Milan gett upp att värva Kaka och Didier Drogba.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply