Messi: Vi är redo att vinna allt igen

Argentinaren och superstjärnan, Lionel Messi, sade nyligen till en spansk TV-kanal att Barcelona har kommit över förra säsongens misslyckanden, och att laget är redo att vinna allt som går att vinna – igen.

”Det var verkligen synd att vi inte vann varken Champions League eller La Liga”, säger Messi till TVE. ”Men det här året kommer vi att gå för allt igen. Vi är redo.”

”Självklart hade jag, som alltid, velat vinna allt förra året”, fortsätter argentinaren. ”Att inte slå Chelsea och gå till finalen är fortfarande jobbigt för oss, och speciellt för mig, efter att jag missade en straff.”

Messi kommenterar även förändringen som har skett vid sidlinjen, där Tito Vilanova har ersatt Pep Guardiola.

”När Guardiola först kom, vann vi ingenting på ett ett tag, på två år tror jag. Men allt förändrades när han började med mentaliteten, och hans sätt att arbeta.”

”Vilanovas och Guardiolas personligheter är väldigt olika, men filosofien är fortfarande den samma”, menar Messi. ”Det är samma människor som jobbar med Tito. Båda ha sitt sätt att se på saker och lösa dem. På så sätt är de annorlunda.”

Anfallaren befinner sig just nu med den argentiska landslaget för att spela kvalmatcher till VM 2014, mot Paraguay och Peru.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply