Messi: ”Blir så sur och arg”

Efter att ha gått ut skadad i matchen mot Real Betis har det varit många spekulationer om varför det skedde. Som Silly Season Sverige tidigare skrivit om så tyckte bl.a. Barcelonas före detta medicinska chef att Messi stressades tillbaka från skada.

Efter det skickade Messi en hälsning från sin Facebook. 

Frustrerad

”Det som är viktigast just nu är att återhämta mig väl så jag kan hjälpa mina lagkamrater och ge tillbaka för allt stöd ni ger mig i det jag är bäst på, spela fotboll. Tack för alla era hälsningar!”

För argentinska Olé berättar han nu om frustrationen att ännu en gång vara borta från spel.

– Man blir sur och arg eftersom man inte förväntar sig en ny skada så snabbt, men jag är inte orolig. Planen är att komma tillbaka när kroppen är helt återställd, säger han enligt Aftonbladet.

Detta är Messis tredje skada, vilket i sin tur lett till att spanska medier börjat spekulera i att Messi tros ha bytt vanor. Något han själv dementerar.

– Jag har inte ändrat några av mina vanor. Mycket har sagts, men skador händer. En smäll, en dålig rörelse, det var det.

Inte heller på grund av för tufft spelschema.¨

– Skadan hände för att den var tvungen att hända. Jag är inte den enda som har spelat många matcher den här säsongen. Alla som spelar i ligan gör det.

 

 
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply