McAuley stångade WBA till vinst

Liverpool har fått luft under vingarna sedan deras senaste toppmatcher mot Arsenal respektive Manchester City. Två matcher där Reds imponerat och främst med firma Sturridge-Suarez och deras fina sammarbete.

Liverpool såg till en början ut att ta full pott även här, men lyckades inte hela vägen. Foster var numret för stort i den första halvleken, då han stod för ett antal kvalificerade räddningar. Den första halvleken slutade 0-0.

Den andra halvleken såg likt den första ut att bli Liverpools. Mitt i all press från hemmalaget ryckte West Bromwich upp sig och började gå framåt. Det var dock efter Gerrards straffmiss som bortalaget kom igång på allvar. I den 81:e minuten tog bortalaget ledningen de på hörna genom mittbacken Gareth McAuley och i den 90:e kunde Lukaku punktera matchen till 0-2 efter en fin omställning.

Imponerande insats från West Bromwich som vinner matchen med 0-2.