Materazzi: ”Balotelli är bäst”

Alla ögon kommer bli riktade mot Mario Balotelli inför morgondagens ”Derby Della Madonnina”, som tar emot sina gamla lagkamrater i Inter. Balotelli orsakade många problem i omklädningsrummet under sin tid i Inter och tryckte honom mot väggen efter att han slängt tröjan på marken, men är fortfarande vänner än idag.

”Min vän Mario har alltid varit en milanista, så det var ingen överraskning att han gick just dit. Milan var drömmen för honom.” 

”Vet du hur många gånger jag var tvungen att göra hål på Balotellis rödsvarta strumpor i omklädningsrummet? Hans mamma köpte strumporna så att han kunde ha de på träningen och i smyg gjorde jag hål på dem. Han skrattade som en galning.”

”Vi skickar hundratals meddelanden till varandra dagligen, så ja, vi är goda vänner. Jag skulle vilja säga att jag är stolt över honom. Självklart kommer vi inte avsluta vår vänskap bara för övergången till Milan. Behöver jag ge honom några råd? Se, Mario har aldrig gjort någon illa. Han är en underbar person. Han gillar att skratta och han är en stor kille.”

Milan är favoriter med Balotelli, och det är lugnt för oss. Jag har aldrig sett en sådan talang vid 17-årsålder, när han gjorde debut för oss. Han är giftig framför mål och vi vann scudetton 2008 tack vare honom. Med vinsten mot Barcelona kände laget återigen igen till sin egna styrka. De gav Barcelona en fotbollslektion. De hade inte mästare som vi hade när vi slog Barcelona 2010. 

Hur som helst, räkna inte ut Inter. Mina gamla lagkompisar har sju liv, det ligger i deras DNA. Jag förväntar mig ett hjärtligt välkomnande till Milano, så länge det inte visas några rasistiska tecken eller ramsor är allting lugnt. 

Ibra lämnade oss under under en försäsongsträning i Los Angeles för Barcelona. Han sa till Chivu: ”Ni kommer inte vinna scudetton utan mig”. Mourinho konfronterade och sa: ”Jag vill att du ska veta att vi kommer vinna allt utan dig”. Vilket hände därefter. 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply