Marveaux öppnar för lån

Sylvain Marveaux har haft stora skadebekymmer under hans tid i Premier League och Newcastle United. Detta har lett till att fransmannen inte riktigt fått den speltid som både klubben och han har önskat och vill därför nu lånas ut för att komma på fötter igen.

Fransmannen, som hållt sig relativt hel denna säsong, har gjort bra ifrån sig under sin tid i Newcastle och under Alan Pardews ledning. Han erkänner dock själv att han inte riktigt kunnat visa upp sina egenskaper till fullo och har därför fått spendera en hel del tid på bänken.

– Jag känner mig i form och fansen har börjat kunna se de goda sidorna av mig, då det är första gången jag har fått spela fem matcher i rad i England, sade 26-åringen till Sky Sports.

– Det var svårt förra säsongen då jag precis efter att ha frisknat till efter en skada, blev skadad igen. Men denna säsong har jag varit frisk och kunnat visat managern att jag är en Premier League-spelare.

– Jag har aldrig tyckt att det var fel beslut att flytta hit. Men det var en tid då jag funderade på att flytta vidare, då jag spelade bra och var i form, men ändå inte blev uttagen.

– I nuläget tänker jag på mest på att bli utlånad istället för att lämna helt, bara för att få lite mer ordinarie speltid, avslutade den franske mittfältaren.

Än så länge finns det inga uppgifter om att några klubbar har visat intresse för att eventuellt låna Marveaux från The Toon Army.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply