bet365

Mario Gomez dementerar alla flyttrykten

Med sin plats i Bayern Münchens startelva tagen av Mario Mandzukic den här säsongen, har det föreslagits att Mario Gomez kan vara på väg bort från klubben. Förra säsongens målspruta för Bayern München i Bundesliga och Champions League skulle bli till stort intresse för många av Europas främsta klubbar vid ett eventuellt avsked.

Gomez slår dock fast nu att han är angelägen om att stanna i klubben och skulle välkomna möjligheten att bli del av en spännande ny era med Pep Guardiola som tränare nästa säsong.

Han sade till Tuttosport: ”Alla rykten om en flytt från Bayern? Det är inte ett ämne jag vill diskutera. Det är inte en idealisk situation för mig, men frågan måste ställas till Bayern. Det är inte upp till mig att bestämma min framtid,” säger anfallaren till Tuttosport och fortsätter:

”Klubbledningen har redan sagt att jag inte kommer att säljas, så det finns inget mer att säga. Jag är väldigt glad i Bayern och i München.”

”Intresset från andra klubbar smickrar mig, men just nu tänker jag bara på Bayern och målen vi måste uppnå. Det är sant att jag spelar väldigt lite också, och naturligtvis är jag mycket besviken när jag lämnas utanför de stora matcherna. Vi måste sen se till vilken typ av spel som Guardiola vill spela och om jag kan vara till nytta för honom.”

”Om jag får veta att jag kommer att stå inför en säsong till på bänken, då skulle jag värdera om mina tankar och val. Men det är fortfarande för tidigt att prata om det.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365