Manchester Uniteds misslyckande öppnar för Pogba-flytt

bet365
Manchester Uniteds misslyckande öppnar för Pogba-flytt

Pogba allt närmre Real Madrid

Fransmannen som kopplats ihop med en flytt till Real Madrid under de senaste månaderna kommer allt närmre en flytt. Detta då Manchester United misslyckats att kvalificera sig för spel i Champions League nästa säsong.

Manchester United kommer inte att spela i Champions League den kommande säsongen. Efter flera misslyckade värvningar under det senaste året tillsammans med flertalet misslyckanden i ligaspelet står det nu klart att Ole Gunnar Solskjaer och hans manskap får sikta in sig på Europa League. Detta efter att endast ha fått 1-1 mot redan nedflyttningsklara Huddersfield i helgen.

Nu skriver spansk press att Uniteds misslyckande öppnar för en flytt för Paul Pogba under sommarens transferfönster. Real Madrid är väldigt intresserade av att köpa loss fransmannen och då The Red Devils inte kommer att spela i Champions League kan mittfältaren nu komma allt närmre en flytt. Det är Mundo Deportivo som kommer med uppgifterna och menar att Pogba kommer att kosta drygt 120 miljoner euro att köpa loss.

Brittisk press skriver att Pogba kommer tvingas gå ner i lön drygt 25 procent på grund av att laget misslyckats att ta knipa någon av de fyra första platserna i Premier League-tabellen.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Uniteds stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply