Manchester United vill stoppa Anthony Martial

Manchester United vill stoppa Anthony Martial

United vill stoppa stjärnan från att lämna klubben

Manchester United-stjärnan Anthony Martial ska själv vilja lämna United, enligt hans egen agent. Nu ska dock övertalas att stanna, uppger källor inom klubben.

Just nu är Frankrike VM trupp 2018 i Ryssland för att slipa på förberedelserna för Fotbolls-VM 2018. Där finns dock inte Anthony Martial med, då hans tid i Manchester United inte varit direkt till anfallarens fördel.

Nu får han alltså stanna hemma när hans Frankrike ska spela VM, något som gör att han vill lämna klubben.

Kan övertalas att stanna

LÄS: Spelare som gjort flest mål i VM

För Martials del verkar det vara över i United. 22-åringen kom ju dit från Monaco som en riktig supertalang, men det har inte gått som yttern själv hoppats på. Inte minst så handlar det om att han inte fått ut sin fulla potential. Något som många är överens om, då Martial förväntades vara en riktig storstjärna vid det här laget.

Just därför vill fransmannen testa lyckan i en annan klubb. Något som kan sluta med en PL-rival, som bland annat Daily Mirror skrev om under torsdagen. Samtidigt rapporterar The Times att United ska göra allt vad de kan för att få spelaren att stanna, och med andra ord ska de försöka övertala honom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply