Manchester United vann dramatisk match

M. Halsey har precis blåst av matchen på Anfield som slutade 1-2 till gästande Manchester United.

Men det var Liverpool som började matchen bäst och skapade det mesta – fram till det röda kortet på Jonjo Shelvey i minut 39 efter att den unge engelsmannen tacklat mot Carrick med dobbarna först.

Efter det röda kortet blev matchen jämnare, men det var Liverpool som tog ledningen i början på andra halvlek tack vare ingen mindre än Steven Gerrard. Unge inhopparen, Suso, skickade iväg ett inlägg mot boxen som en United försvarare nickäde iväg till Johnson, som snyggt chippade över en försvarare och sedan skickade in bollen till Gerrard som snyggt tog emot bollen på bröstet och dunkade in 1-0 till hemmalaget med ett fint skott med fel fot.

Men fem minuter senare vare dags för Manchester United att utjämna. Högerbacken Rafael klev snyggt in i banan och kunde med hjälp av en snygg pass av Kagawa skicka in kvitteringen i bortre hörnet via stolpen.

Agger skadad och Van Persie avgör

Den minst sagt skadedrabbade mittbacken Daniel Agger fick kliva av matchen skadad efter att föll ihop med lagkamraten Johnson på mittplan. Hur länge backen blir borta är ännu oklart.

I anfallet efter kom straffen som kommer att diskuteras. Valencia föll i straffområdet efter lätt kontakt med Glen Johnson föll anfallaren och domaren pekade på straffpunkten. Robin Van Persie fick äran att ta hand om straffen, och gjorde mål. Reina var på bollen men inte tillräckligt för att hindra straffen från att gå i mål.

I och med matchen är Liverpool fortsatt på 19:onde plats i tabellen med endast 2 poäng. Manchester United är ny serietvåa efter vinsten.