Manchester United utmanar om Wilfried Zaha

20-årige Wilfried Zaha från Crystal Palace är en jagad spelare i Premier League efter sina starka insatser för Crystal Palace under den pågående säsongen i Championship. Det har gjort att han fick debutera i det engelska landslaget när England åkte till Sverige och förlorade efter Zlatans show, 4-2.

Under januari är PL-klubbar extra angelägna att få den unge talangens påskrift. Det är främst Arsenal och Tottenaham som visat intresse för Zaha, men nu ger sig även Manchester United in i jakten på honom och ska vara beredda på att lägga ett bud i slutet av januarifönstret som ska ligga på 12 miljoner pund (motsvarande 122 miljoner svenska kronor). En rimlig prislapp enligt Premier Leagues serieledare, men inte enligt Crystal Palace som har satt en prislapp på 20 miljoner pund (204 miljoner svenska kronor) på Zaha. Men den prislappen kommer inte särskilt många klubbar vara intresserade av för att få honom.

Detta gör att Manchester United har öppnat för att låna den 20-årige anfallaren under resten av säsongen, men det är något som Crystal Palace-managern Ian Holloway inte tycker är en bra idé:

”Jag är övertygad att han kommer vara här för att spela match på lördag. Ja, jag är mycket övertygad om att han kommer att hjälpa mig under resten av säsongen”, säger managern till den engelska tidningen Daily Mail.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply