Walcott förlänger med Arsenal

bet365

Theo Walcott har tillslut bestämt sig om sin framtid. Han förlänger sitt kontrakt med fyra och ett halvt år, rapporterar Goal.com

Spelaren och hans representanter hade under onsdagen ett samtal på klubbens träningsanläggning Colney med Arsene Wenger och klubbens sportchef, Ivan Gazidis.
På mötet ska 23-åringen ha acceterat förslaget med en löneförhöjning med £30,000, i veckan. I och med det nya kontraktet kommer landslagsmannens lön att höjas till runt £90,000 i veckan plus prestationsbonusar och en mångmiljonsumma som sign-on bonus.
 
Förlängningen sägs offentliggöras innan matchen mot Manchester City på söndag.

En av anledningarna till att Walcott vill stanna sägs vara att Wenger hållt vad han lovat och låtit honom spela på sin favoritposition, som centerforward.

Walcott har startat Arsenals fem senaste matchen som centerforward och gjort fyra mål. Inklusive ett hattrick mot Newcastle. Han leder nu Arsenals interna skytteliga med totalt 14 gjorda mål.

Arsene Wenger vill värva en anfallare från Spanien där Barcelonas David Villa eller Atlético Madrids Adrián Lopez är de högsta prioriteterna.

 

Källa: Goal.com

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply