Manchester United scoutar Valencias landsman

Känner ni till namnet Frickson Erazo? Så länge ni inte brinner för ecuadorianska Serie A, så betvivlar jag er. För det är just där ifrån han kommer, rättare sagt från Barcelona SC.
Så vad är det nu som gör honom så märkvärdig då? Bortsett från att han lirar för Barcelona i Serie A (förlåt mig, kunde inte låta bli) och sina 21 ecuadorianska landskamper, så jagas han även av flertal toppklubbar i Europa – bland annat Manchetser United och Real Madrid.

Erazo, som gjort succé i såväl landslag så som klubblag, i sin mittbacksroll, uppges enligt Daily Mail ha blivit scoutad av de två Champions League-rivalerna Manchester United och Real Madrid, som båda sägs planera ett bud på 25-åringen till sommaren.

Den engelska kvällstidningen lyckades även få en intervju med honom, och där hade han följande att säga:

”Det är sant att det har funnits fiss kontakt, men det kommer inte hjälpa något om formen börjar sjunka. Jag försöker bara att inte tänka på det. Jag känner mig verkligen ärad att stora europeiska klubbar letar spelare i mitt hemland, men om man börjar tänka på att det är Real Madrid eller Manchester United som kollar på dig så tappar man bara koncentrationen.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply