Manchester United kan värva Joe Hart i sommar

Manchester United kan värva Joe Hart i sommar

Joe Hart till United?

Den före detta Manchester City-målvakten ska enligt brittisk press finnas på önskelistan för United. Detta som uppbackning till David De Gea.

Joe Hart gjorde sin första match i Manchester under 2016. Under de 12 senaste åren har engelskmannen tillhört The Citizens och har växt ut till en av de största legendarerna i klubben. Under Pep Guardiolas tid i klubben har det dock inte blivit mycket speltid och har därför varit utlånad till Torino och därefter West Ham United. Då säsongen tagit slut och låneperioden är över behöver Hart hitta en ny klubb, detta då City redan har Ederson och Claudio Bravo på målvaktsposten och nu kan Hart istället skriva på för stadsrivalerna.

Harts kontrakt med City går ut om drygt en månad men han kan byta klubb innan att byta stad. Enligt brittisk press ska nämligen Manchester United vara intresserade av målvakten inför den kommande säsongen. Det är The Sun som kommer med uppgifter om att möjligheten till en flytt finns för Hart och att han kan skriva på för The Red Devils inför den kommande säsongen.

På Old Trafford har man blivit påverkade av Sergio Romeros skada och då argentinaren kommer vara borta en längre tid ska man nu vara intresserade av ett nytt namn som uppbackning till David De Gea.

Hart skulle i så fall ansluta gratis då hans kontrakt med Man City går ut i juni månad.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Uniteds stjärnor

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply