Manchester United intresserade av Trevoh Chalobah

Manchester United intresserade av Trevoh Chalobah

Manchester United är på jakt efter att förstärka försvaret i vinter. Nu kommer uppgifter om att man vill värva Trevoh Chalobah från Chelsea, som inte finns med i tränare Pochettinos planer.

Mycket tyder på att Trevoh Chalobah inte kommer att spela i Chelsea efter årsskiftet. Spelaren ska inte finnas med i klubbens planer och samtidigt som 24-åringen får se sig om efter en ny klubbadress ska det finnas flera intressenter som ska stå redo att erbjuda ett kontrakt, enligt uppgifter i brittisk press.

Det är TEAMtalk som skriver att flera klubbar har anmält sitt intresse för att värva in mittbacken. Det är främst Manchester United som sägs visa intresse men även Bayern München och Borussia Dortmund ska ha ett finger med i spelet när spelarens framtid ska avgöras.

Enligt siten ska Chalobah vara en stor supporter av Chelsea och vill stanna i klubben efter att ha tagit sig upp från ungdomsakademin till A-laget. Samtidigt skriver TEAMtalk att han föredrar en flytt inom Premier League, vilket gör att en flytt till Manchester United är mest trolig.

Spelaren har kontrakt med Chelsea till och med sommaren 2028 med option på ytterligare ett år.

SE ÄVEN: Storstjärnan uttalar sig om Real Madrid-flytt

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply