Manchester City vill värva Hector Bellerin

bet365
Manchester City vill värva Hector Bellerin

Vill värva från ligakonkurrenten

Manchester City jagar Arsenals ytterback Hector Bellerin, uppger Daily Mirror.

Pep Guardiola kommer att ta över som tränare för Manchester City efter den här säsongens slut. På grund av detta vill klubben värva ett antal spelare för att uppfylla den nya tränarens önskemål. Bland annat har det sagts att Manchester City vill snuva UnitedMats Hummels och att Manchester City jagar Marcelo, Isco och Toni Kroos. Nu har ett till rykte kommit fram, och den här gången handlar det om en spelare som redan hör hemma i Premier League.

Enligt Daily Mirror är City på jakt efter Arsenals ytterback Hector Bellerin. Det sägs att Guardiola verkligen är intresserad av att locka försvararen till Etihad Stadium och klubbledningen försöker nu kolla upp om en värvning av spelaren är möjlig. Dessutom anser man att en värvning av Bellerin skulle förstärka klubben på högersidan i försvaret, då man håller spanjoren högre än både Pablo Zabaleta och Bacary Sagna.

Manchester City är dock inte ensamma om att vilja värva Bellerin. Barcelona ryktas försöka locka spelaren tillbaka till klubben han lämnade för fem år sedan.

Bellerin har representerat Arsenal sedan sommaren 2011, då han lämnade moderklubben Barcelona. Han gjorde sin debut för Londonklubben i september 2013, i en match mot West Bromwich. I sommar får vi se om spanjoren lämnar Emirates Stadium eller om han väljer att stanna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply