Manchester City vann enkelt mot QPR

City tog emot QPR, som har gjort en hel del intressanta värvningar under transferfönstret. Hemmalaget, City, tog ledningen efter drygt 15 spelade minuter genom mittfältaren Yaya Toure. De blå hade full kontroll på matchen då man inte tillät QPR vaska fram något vasst fram till halvtid. Manchester City skapade några halvchanser, men det stod 1-0 när domaren blåste av för halvtidsvila.

QPR kändes vassare i andra halvlek då man började komma över på Citys planhalva och skapa chanser. Efter några halvchanser, lyckades man få in bollen i nät. Anfallaren Zamora stod för målet. Men resultatet skulle inte stå sig länge – eftersom, bara två minuter efter kvitteringen, nickade Dzeko in 2-1 till City efter ett fint inlägg av Tevez.

QPR kändes rätt så uddlösa framåt resten av matchen, vilket resulterade i inga mål för deras del. City fortsatte dock att spela bra och 3-1 kom i slutskedet av matchen när Dzeko avlossade ett skott som Tevez stryde in i mål.

Det blev alltså tre välbehövliga poäng för City som tappade två poäng i föregående omgång.