Manchester City och Roma gör upp om Sead Kolasinac

Storklubbarna slåss om vänsterbackens signatur

Sead Kolasinac gör det bra ifrån sig i Schalke 04, vilket leder till att intressenterna flockas kring spelaren. Bosniern ska vara av intresse för Manchester City och Roma – enligt hans agent i alla fall.

Schalke 04s stjärnskott Sead Kolasinac, 22, är av stort intresse på transfermarknaden. Under tidigare transferfönster har till exempel Liverpool uppgetts vara intresserade av den bosniske landslagsmannen, men än så länge är vänsterbacken kvar i den tyska storklubben. Nu kommer det dock nya klubbar som ska vara sugna på att värva den eftertraktade backen.

”Tror Kolasinac lämnar i januari”

En som verkar tro att en flytt i januari kommer att bli av är spelarens agent Gordon Stipic-Wipfler, då han medger att det finns storklubbar som uttrycker sitt intresse för hans klient. Det ska finnas klubbar i England och Italien som slåss om hans signatur enligt agenten.

— Jag tror Kolasinac kommer lämna Schalke i januari men vet ännu inte vart han går. AS Roma är en fantastisk klubb och underbara fans, är en av de största klubbarna i Europa och följde även spelaren i somras, säger Stipic-Wipfler enligt La Roma.

— Vi måste också säga att stora Premier League-klubbar såsom Manchester City tittar. Spelaren har gjort väldigt bra ifrån sig på sistone, fortsätter han.

Kolasinac har spelat 12 matcher denna säsong, och två av dem spelade han på centralt mittfält. Rent offensivt har han har fått med sig en assist och ett mål.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply