Manchester City nära två nya värvningar

Manchester City nära två nya värvningar
bet365

Förhandlingarna sägs vara väldigt långt gångna

Manchester Citys VD Ferran Soriano avslöjar att två nya spelare är på väg in och att de enbart är genom knappt hälften av alla värvningar de vill göra och affärerna kommer göras officiella när EM är förbi.

Manchester City har redan genomfört ett antal värvningar, först var det den tyske mittfältaren Ilkay Gündogan för 19,7 miljoner pund och sedan kom den spanske yttern Nolito för 13,8 miljoner pund. Nu skriver Manchester Evening News att Citys VD Ferran Soriano har uttalat sig om transfersituationen och att två nya spelare är nära att färdigställa sina övergångar, men de vill helst att det sker efter att EM är över. Soriano, som styr över Citys transferstrategier, menade på att två affärer är nästan färdiga. Dessa ryktas vara den tyske landslagsmannen Leroy Sane och den andre skulle kunna vara Oleksandr Zincheno eller Evertons försvarare John Stones.

– Du måste byta tre, fyra eller fem spelare på en säsong. Vi har två nya spelare, en borta och vi är kanske halvvägs, sade Soriano till BBC World.

– Det kommer att komma mer. Två deals är nära, de andra är ganska långt gångna. Några spelare vill inte presentera någonting innan EM är klart.

Soriano svarade även på frågor angående nye inkommande tränaren Pep Guardiola som presenterades för fansen vid Citys fotbollsakademi.

– Vi tror att med Pep går vi ett steg fram i form av taktiskt sofistikation och att spela vacker fotboll, vilket är vad vi vill göra. Det är ingen enorm förändring, bara ett steg till i den riktning vi vill gå. Han hade en månad till på semester och spenderade åtminstondes halva av det med att jobba. Alla framgångsrika personer jag känner är besatta. Det är så du mästrar en aktivitet, avslutade Soriano.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply