Manchester City förbereder ett monster-bud på Spurs-stjärnan

Manchester City jagar i det vilda.

Ett monsterbud på Spurs-spelaren som även har de spanska giganterna efter sig.

Mannen med formen, Gareth Bale om man så vill är ett hett villebråd i fotbollseuropa. Giganterna i Spanien, främst Real Madrid är på jakt efter Walesaren. Svaga rykten om Italien florerar också. Han är med andra ord jagad. Nu har även Manchester City gett sig in i jakten, och det på riktigt.

Man ska enligt Express.co.uk förbereda ett gigantiskt bud på nästan en halv miljard svenska kronor. Närmare bestämt 40 miljoner pund.

Gareth Bale som räddat Spurs ett antal gånger den här säsongen har nog väntat på detta med tanke på hans extremt stigande form. Senast med två baljor i London-derbyt.

Spurs har dock knytit sig an Bale till och med sommaren 2016. Men kommer rätt bud tror jag det blir tufft för Tottenham att stå emot. Detsamma gäller Bale om Tottenham skulle missa Champions League-spel.

Gareth Bale har under sina sex senaste matcher tryckt dit hela åtta mål(!).

Manchester Citys direktör, Txiki Begiristain är dock inte särskilt hoppfull. Han tror att Gareth Bale kan vara för dyr för de nuvarande Engelska liga mästarna och ska därför ha förberett bud på Falcao och/eller Neymar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365