bet365

”Man kan inte undgå att beundra Pedro”

bet365

I helgens drabbning med Getafe låg Barcelona under med 2-0 innan Pedro valde att vända matchen på egen hand. På åtta minuter var ledningen skiftad och Barcelona ledde med 3-2 och Pedro stod för ett äkta hattrick. 

– Han har ett riktigt vasst målsinne och det är en stark tillgång som inte försvinner. Pedro är alltid en glad spelare, såväl på plan som på bänken. Han vet exakt hur mycket han betyder för laget och vad han tillför, vilket man inte han undgå att beundra, säger tränare Tata Martino enligt Marca. 

– Jag kräver inte att han står för ett hattrick i varje match. Oftast bedöms spelare efter hur många mål de gör och inte att det är delaktiga i spelet och spelar osjälviskt. Om de dessutom gör mål – ännu bättre. 

Inför juluppehållet har Martino fått se flera spelare på skadelistan och ser fram emot en fulltaglig trupp efter jul.
– Messi, Valdés, Xavi och Neymar saknas oavsett vi vinner eller förlorar. Själv föredrar jag att ha en fulltaglig trupp som ger mig huvudbry inför matchuttagningarna. I januari är truppen fulltaglig och läget lättas då fler spelare finns tillgängliga. Trots det anser jag att vi alltid har en utmärkt elva trots stora skadebekymmer. Spelarna saknas, men det är ingen ursäkt vid dåligt spel.  

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply