Mallorca lyckades inte slå Atlético

Den gamle Atléticotränaren Gregorio Manzano var tillbaka på Estadio Vicente Calderón. Denna gången satt han på gästerna Mallorcas bänk och det blev ingen höjdarmatch som utspelades på planen.

Gästerna pressade tillbaka Atlético till en början men efter att ha fått anfallaren Tomer Hemed skadad så sjönk man lite längre ner i banan. Hemmalaget skapade inte heller så mycket till en början och när man väl kom fram i banan så slog man inläggen försent vilket gjorde att det aldrig blev farligt i motståndarnas straffområde. I den 38:e minuten gjorde Atlético tillslut 1-0 genom Diego Costa, men domaren blåste av för offside, helt korrekt.

Den andra halvleken bjöd på väldigt lite fotboll från båda lagen och matchen i Madrid slutar 0-0.

Mallorca måste nu vinna den sista matchen för att ha någon chans att undvika nedflyttning. Mallorca möter Valladolid hemma den första Juni.