Malaga rasar mot domaren och UEFA

Igår kväll såg Malaga länge ut att skrällartat ta sig till semfinal i Champions League. Men två sena mål från Borussia Dortmund, varav båda har i efterhand anklagats för att vara offsidemål, ändrade på det och istället tilläts tyskarna avancera i turneringen.
Nu vill den spanska klubbens VD, Vicente Casado, skicka in en protest till UEFA, med domarna som ämne.

”Vi är vansinniga för att vi är offret för orättvisa”, säger Casado enligt soccernews.com. ”Vi kommer lägga fram ett officiellt klagomål för UEFA och domaren (skotten Craig Thompson).”

”Det är en skam att en kvartsfinal i Champions League inte har domare på samma nivå som spelarna och fansen förtjänar, både vad det gäller Malaga och Borussia Dortmund.”

”Vårt klagomål kommer rikta sig mot domarna snarare än UEFA”, tillägger han. ”Champions League är en elitturnering och folket i den borde vara elit likaså.”

Målskytten Joaquin tror att domarens felbeslut går djupare än bara en dålig insats. Istället hävdar han att hela den kände fotbollsorganisationen siktade på att klanka ner på Malaga, som i en slags konspiration.

”Vi missänker att Michel Platini (UEFA:s president) och alla andra i UEFA ville ha ut oss”, säger han. ”Det är så mycket enklare att göra det här mot Malaga än mot Real Madrid. Detta händer bara små klubbar som Malaga.”

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply