Mäktig vändning gav City seger

Manchester City och Sunderland reste till London och Wembley Stadium för att göra upp om säsongens Ligacup.

Trots att City tog tag i taktpinnen var det Sunderland som öppnade målkontot. Efter tio minuter utnyttjade vindsnabbe Fabio Borini en långboll på bästa sätt när han löpte förbi båda Citys mittbackar och kunde elegant skruva in ledningsmålet i Costel Pantilimons bortre gavel.

Sunderland stod för en briljant förstahalvlek och gick till pausvilan med en 1-0-ledning.

I matchminut 55 skulle City tillslut få sitt kvitteringsmål när Yaya Touré vinklade in 1-1 efter en kalasträff en bra bit utanför straffområdet.

Bara minuten senare hade City fullbordat sin vändning. Samir Nasri stormade in i straffområdet på ett inspel från Aleksandar Kolarov och tryckte in ledningsmålet bakom en maktlös Vito Mannone i Sunderland-målet.

I matchens slutskede satte inbytte Jesús Navas spiken i kistan efter en snabb kontring.

När domare Martin Atkinson blåste av matchen kunde City krönta sig Ligacup-mästare för första gången sedan 1976.