Luca Toni sänkte Milan med två mål

AC Milan förväntades att ta alla tre poängen när man besökte nyuppflyttade Hellas Verona. Det började bra för fjolårets ligatrea, då nyförvärvet Andrea Poli satte dit 1-0 redan i den trettonde minuten, det efter en vacker genomskärare från Mario Balotelli.

Fast nederlagstippade gav inte upp. Varför skulle de? De har ju Luca Toni.

Efter en halvtimmes spel kvitterade Hellas efter att Toni nickat in en hörna. Det var 36-åringens och lagets första mål för säsongen, och det mot inga mindre än Milan.

Men en kvittering räckte inte, varken för Hellas eller Toni, då anfallaren använder sin sylvassa skalle och nickade in 2-1 i den 53:e minuten och hemmapubliken var i extas.

Milan vägrade att ge sig och pressade på för att kvittera, men man misslyckades. Ett riktigt bakslag för Milan, men en riktig sensation att Hellas Verona slår tillbaka från underläge och vinner matchen.