Lorient klättrar upp i toppstriden efter fin skalp

Två lag som båda låg på 27 poäng inför matchen, endast tre poäng upp till fjärdeplatsen. St Etienne har tappat mycket efter sin fina inledning av säsongen då man låg etta ett tag. Lorient däremot har haft fin form på sistone och den byggdes på idag.

Efter tjugo minuter skulle bortalaget från norra Frankrike göra 1-0. Den förre Arsenalspelaren, Jeremy Aliadiere, kunde trycka in bollen bakom Sebastien Ruffier i målet. Direkt efter målet gjorde Ruffier även två fina räddningar på Traores respektive Aliadieres skott.

Med fem minuter kvar innan halvtid kom även 0-2. Enzo Reale hoppade högst på ett inlägg och nickade ner till Alain Traore som enkelt kunde göra Lorients andra mål.

Det var allt som hände i matchen i målväg. Därför är Lorient nu uppe på fjärdeplats, precis bakom topptrion Lyon, PSG och Marseille.