bet365

Llorente: ”Väldigt tuff match”

De regerande mästarna och ligaledarna Juventus tog emot ett Udinese som låg på den nedre tabellhalvan inför matchen på Juventus Stadium. Men gästerna stod upp bra mot Antonio Contes mannar och såg länge ut att få med sig en viktig poäng.

Då klev nyförvärvet Fernando Llorente fram – och avgjorde matchen på tilläggstid. På ett löst skott från Stephan Lichtsteiner höll han sig framme och styrde in 1-0 bakom Zeljko Brkic med en välriktad nick. Målet, som var Llorentes fjärde ligamål för säsongen, blev matchens enda.

Det var Juves sjätte raka seger – den sjätte i rad utan att ha släppt in något mål – och nu leder de Serie A med tre poängs försprång ner till Roma. Llorente ställde upp på en kort intervju efter matchen.

– Jag är glad, eftersom det var en väldigt tuff match med så många chanser, men vi kunde inte hitta en väg igenom, berättade han för Sky Sport Italia. I slutet lyckades jag och jag är väldigt glad. Vi var tvungna att vinna, vi gjorde det – även om det var sent och efter en riktig kamp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply