bet365

Liverpool vill värva Marc Guehi

Liverpool vill värva Marc Guehi

Jakten på en försvarare fortsätter i Liverpool och nu kopplas man ihop med Marc Guehi från Crystal Palace.

Under hösten och vinten har flera namn kopplats ihop med Liverpool då klubben är på jakt efter att förstärka truppen med en mittback. Det senaste tillskottet på klubbens önskelista sägs vara Marc Guehi från Crystal Palace.

Det är The Telegraph som skriver om Liverpools intresse för den 23-årige mittbacken som ett av flera alternativ som The Reds manövrerar inför det kommande transferfönstret. Det kommer dock att vara upp till den nya sportchefen och tränaren att avgöra om man ska slå till för att värva in spelaren inför nästa säsong.

Hur hög prislapp spelaren har är oklart men då han kostade 18 miljoner pund när han anslöt från Chelsea under 2021 förväntas Crystal Palace kräva en hel del mer än så. Samtidigt har spelaren ett kontrakt till och med sommaren 2026 och då det inte ser ut att bli någon förlängning kan en försäljning av Guehi i sommar vara det mest gynnsamma för Palace.

Även Manchester United nämns i jakten på spelaren men klubben med Erik then Hag i spetsen ska även ha siktat in sig på andra alternativ.

SE ÄVEN: Manchester United visar intresse för Juventus-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply