Uppgifter: Liverpool vill värva André

bet365
Uppgifter: Liverpool vill värva André

Trots tre mittfältsvärvningar i somras har Jürgen Klopp ingen defensiv mittfältare som han litar på. Nu kan brassen värvas för att fylla hålet.

Liverpool satsade stort på mittfältet i somras och värvade Dominik Szoboszlai, Alexis MacAllister och Wataru Endo. Men det verkar som att Jürgen Klopp inte fullt ut litar på Endo i de större matcherna. Liverpool-tränaren väljer fortfarande att istället spela McAllister som den mer defensiva mittfältaren, en roll han inte passar i. Men nu verkar det som att Liverpool kan värva en defensiv mittfältare som Klopp litar på.

Enligt uppgifter från Football Insider vill Liverpool värva Fluminense-mittfältaren André i januari. I augusti avslöjade samma källa att Liverpool fick flera bud nekade för den nyblivne brasilianske landslagsmannen i somras. Då ville Fluminense behålla 22-åringen för att försöka vinna Copa Libertadores för första gången någonsin. Nu har den brasilianska klubben nått finalen där de ska möta Boca Juniors den 4:e november. Därmed blir också en flytt möjlig i januari, om klubbarna kommer överens om en transfersumma.

André har kontrakt med Fluminense fram till december 2026.

SE ÄVEN: Liverpool vill värva mittbacken

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply