Liverpool vill värva Stefan de Vrij från Lazio

Liverpool vill värva Stefan de Vrij från Lazio

Liverpool jagar Lazios mittback

Stefan de Vrij vill lämna Lazio. Nu är mittbacken på väg till Liverpool, uppger Daily Mirror.

Stefan de Vrij har sagt till Lazio att han inte tänker förlänga sitt avtal med klubben. Liverpool hoppas att de kan utnyttja situationen. Den engelska föreningen vill värva mittbacken, rapporterar Daily Mirror.

Efter fadäsen med Virgil van Dijk, där Southampton har anmält Liverpool, har klubbledningen på Anfield valt att försöka värva en annan mittback i stället. Där sägs det att de Vrij är högst upp på önskelistan.

Förutom att förstärka försvaret så vill Jürgen Klopp även värva spelare på andra positioner till Liverpool. Det har sagts att klubben närmar sig Mohamed Salah och att engelsmännen förhandlar med Alexandre Lacazette.

Anlände efter VM i Brasilien

De Vrij har spelat för Lazio sedan sommaren 2014. Han kom till klubben efter VM i Brasilien, där han stod för flera imponerande insatser för Nederländerna. Under sin tid i Rom har 25-åringen varit med om att spela två finaler i Coppa Italia. Nu talar det mesta för att spelarens tid i Lazio är över.

Inte ensam

Mittbacken är inte den enda spelaren som ser ut att lämna Lazio i sommar. Under de senaste dagarna har det ryktats om att Chelsea vill plocka in Keita Baldé Diao.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365