bet365

Liverpool närmar sig Mohamed Salah

Liverpool närmar sig Mohamed Salah

Mohamed Salah nästa nyförvärv för Jurgen Klopp?

Mohamed Salah ser ut att komma allt närmre en flytt till Liverpool. Nu rapporterar The Guardian att Jurgen Klopp höjt det nobbade 28-miljoner-pund-budet till en för Roma accepterbar summa. Redan under den kommande veckan kan egyptiern komma att bli klar för spel för Anfield nästa säsong. 

Att Liverpool är på jakt efter Mohamed Salah är ingen nyhet. I flera veckor har Jurgen Klopp och hans team rapporterats följa Salahs situation noggrant, vilket kulminerade med ett bud på 28 miljoner pund för ett par dagar sedan, enligt The Guardian. Ett bud som dock avböjdes av AS Roma. Den italienska klubben hänvisade enligt den engelska tidningen till att budet var för lågt, men man ska dock inte vara helt främmande med att sälja egyptiern om det rätta budet kommer in.

Liverpool höjer budet

Det budskapet verkar Liverpool nu ha tagit till sig. För enligt samma tidning har Merseyside-klubben nu höjt sitt bud till 35 miljoner pund, vilket skulle göra den 24-åriga yttern till Liverpools dyraste nyförvärv någonsin tillsammans med Andy Carroll. Något som inte alls är otroligt, eftersom Roma rapporteras godkänna budet och Salah själv sägs vara sugen på en flytt. Går allt som det ska menar The Guardian att Mohamed Salah kan komma att ansluta till Liverpools trupp redan den här veckan.

Jagade Salah redan 2014

Den pågånde jakten av Salah är inte första gången Liverpool är ute efter egyptiern. Redan 2014, när Salah spelade i FC Basel, var klubben ute efter honom. Då fick man dock se sig förbisprungna på mållinjen av Chelsea som köpte yttern för 11 miljoner pund. Tiden på Stamford Bridge blev dock inte särskild lyckad och Salah fick snart se sig utlånad till Fiorentina och Roma, där den senare klubben köpte loss honom förra sommaren. I den röda tröjan har det under säsongen blivit 15 mål på 31 matcher i Serie A.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply