bet365

Liverpool jagar Butland

Birminghams Jack Butland är en av Englands mest lovande målvakter och har liksom på landslagsnivå även gjort det bra i klubblaget. Idag bekräftade Birmingham-ledningen att Liverpool är intresserade av 19-åringen och att en affär kan bli av redan i januari. De medgav dock också att det finns fler intressenter än Liverpool.

– Jag förstår att det finns förhandlingar med Liverpool, jag förstår att Everton kan vara intresserade, Southampton har tidigare gett mig ett bud, jag vet inte huruvida de vill ha honom. Vad jag kan säga är – och jag kanske får kritik för det av fansen – men ingen är till salu och alla är tillgängliga. Som i varje klubb, säger ordföranden Peter Pannu till Birmingham Mail.

– Ge mig ett bud på 15 miljoner pund för Jack Butland, kan jag säga nej? Jag har nobbat 6 miljoner pund från Southampton (i somras) men jag nobbade det när vår ekonomi var okej. Då tiden tickar kanske jag inte kommer kunna nobba ett liknande bud, fortsätter han.

Det återstår att se vilken klubb som drar det längsta strået i affärerna kring Butland och om han lämnar Birmingham redan i januari.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply