Liverpool guldrycker efter seger mot Norwich

När Fabio Borini igår gav Sunderland tre poäng borta mot Chelsea gav detta Liverpool en ypperlig chans att rycka ifrån i ligatoppen när man reste för att möta Norwich.

Det började minst sagt bra för Liverpool på Carrow Road. Redan i minut 4 prickar Raheem Sterling in 0-1. Yttern vek in mot mitten och avancerade förbi två försvarare innan han pricksköt in bollen från distans. Mycket vackert mål från den unge talangen!

Efter 11 minuter var det dags för lagets skyttekung, Luis Suarez, att hamna i målprotokollet. Sterling lirkade in bollen från vänsterkanten till Suarez som enkelt kunde vinkla in 0-2 bakom chanslöse Ruddy i Norwichs mål.

Halvleken fortlöpte, men inga fler mål tillskrevs något av lagen innan halvtidsvilan.

Norwich kämpade på i inledningen av andra och fick till sist hål på Mignolet sedan han i en luftduell inte lyckats greppa bollen. Gary Hooper kunde enkelt rulla in 1-2-målet på returen.

Planens gigant, Raheem Sterling satte sin andra strut för dagen en försvarare rundades innan ett avslut skickades iväg, som på sin väg mot mål studsade på ett försvarsben och blev till en lobb över oturlige Ruddy. 1-3 och matchens öde kändes så gott som avgjort.

Med drygt kvarten kvar kom reduceringen, vilket fick igång nerverna en aning mot slutet. Robert Snoddgrass nådde högst på ett inlägg från vänsterkanten och lyckades knoppa in 2-3-målet.

Detta kom dock att bli matchens sista mål och Liverpool gör nu ett ryck mot ligatiteln.