bet365

LISTA: Tio möjliga Arsenalförvärv i sommar

Att Arsene Wenger lovar stort inför sommarens transferfönster kommer förmodligen inte som någon större överraskning, det brukar fransmannen göra – med olika resultat. Engelska Daily Mail har i vilket fall knåpat ihop en lista med tio möjliga värvningar i sommar – en lista ni ser nedan: 

Atsuto Uchida (Schalke 04): Högerbacken röstades av de tyska fansen in i årets lag den gångna Bundesligasäsongen. 26-åringen har dessutom gjort 67 landskamper för Japan och uppgavs ha lockat till sig Arsenals intresse tidigare i vintras. Ses som en möjlig ersättare till Bacary Sagna som bekräftat att han lämnar Arsenal. 

Calum Chambers (Southampton): Ytterligare en möjlig Sagna-ersättare. 19-åring som i skuggan av vänsterbacken Luke Shaw imponerat till höger i Southamptons försvar. Är precis som Uchida offensivt lagd, men har även en imponerande tacklingsprocent. 

Lars Bender (Bayer Leverkusen): Defensiv mittfältare som jagades av Arsenal redan i somras, en jakt som slutade med ett billigare alternativ i form av Mathieu Flamini. Är känd för sin arbetskapacitet och togs ut i Tysklands preliminära VM-trupp – en trupp tysken tvingades lämna på grund av en skada. 

Serge Aurier (Toulouse): Målfarlig högerback som med sina sex mål fick sitt absoluta genombrott den gångna säsongen. 21-åringen som togs ut i Elfenbenskusten preliminära VM-trupp är dessutom ett uttalat Arsenalfan. 

Morgan Schneiderlin (Southampton): Oerhört viktig med sitt defensiva arbete på mittfältet i ett annars väldigt frejdigt Southampton. Fransmannen blev framröstad som årets spelare av Southampton-fansen och uppges vara en Arsene Wenger-favorit. 

Cesc Fabregas (Barcelona): Har inte alls fått den utväxling han hoppats på sedan flytten från London till moderklubben Barcelona 2011. Ryktas nu vara på väg tillbaka till Arsenal – som dessutom har en klausul som gör att man ska ha en fördel gentemot konkurrerande klubbar vid ett eventuellt budkrig. 

Alvaro Morata (Real Madrid): Är trots en bänkplats i Real Madrid en av Europas just nu mest eftertraktade talanger. Målfarlig spelare som ryktades vara på väg till Arsenal redan i vintras. 

Karim Benzema (Real Madrid): Gjorde en strålande säsong i Real Madrid med sina 24 mål den gångna säsongen. Trots detta ryktas det var osäkert om fransmannen vill förlänga sitt nuvarande kontrakt som nästa sommar går ut med Madridklubben. Ses av många som en lösning på Arsenals anfallsproblem. 

Mario Mandzukic (Bayern München): Huvudstark anfallare som väntas få det tufft att konkurrera ut stjärnförvärvet Robert Lewandowski nästa säsong. Är förutom sitt fantastiska huvudspel ett hot i djupled till skillnad från Arsenals nuvarande förstastriker Oliver Giroud.

Loic Remy (Newcastle): Blixtsnabb anfallare som var på plats när Arsenal spelade sin sista hemmamatch den här säsongen. Smällde förra säsongen in 14 mål för ett annars trögt Newcastle United. 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply