LISTA: De kan lämna Manchester United

Följande spelare kan enligt engelska Daily Mail lämna Manchester United till sommaren:

Nemanja Vidic: Den serbiske mittbacken valde efter åtta år i Manchester United att lämna för spel i italienska Inter. 

Rio Ferdinand: Vidics rutinerade backkollega vill stanna i Manchester United, men väntar fortfarande på ett kontraktserbjudande från klubben. 

Patrice Evra: Fransmannens kontrakt går ut efter säsongen och väntas lämna Manchester United om klubben hittar en lämplig ersättare till 32-åringen. 

Ryan Giggs: Den numera spelande tränaren blir inte kvar som tränare för Manchester United nästa säsong. Walesaren har trots detta övervägt ett sista år som spelare för klubben. 

Luis Nani: Skrev i höstas på ett fem-årskontrakt med Manchester United, men har sedan dess endast spelat 13 matcher för klubben. Uppges vara klar för Juventus. 

Ashley Young: Har precis som många andra underpresterat under säsongen. Kan säljas om rätt bud kommer. 

Tom Cleverley: Har fått mycket skit från fansen under säsongen. Uppges vara på väg till Roberto Martinez Everton. 

Darren Fletcher: Har gjort det helt ok efter att ha återvänt från en långtidsskada. Har bara ett år kvar på sitt kontrakt med Manchesterklubben. 

Shinji Kagawa: Stjärnvärvningen från Dortmund 2012 har inte fått spelet att stämma i England. Ryktas återvända till Tyskland. 

Danny Welbeck: Har i konkurrens med Robin van Persie och Wayne Rooney inte fått spela i sin favoritposition som central anfallare. Kan lämna om han inte garanteras en plats där nästa säsong. 

Javier Hernandez: Gjorde stor succé i sin debutsäsong i klubben, har sedan dess fått finna sig i att nöta bänk. Uppges jagas av Inter. 

Marouane Fellaini: Kom inte i närheten av spelet han visat upp i Everton under sina förstasäsong i Manchester United. Kan vara på väg tillbaka till Merseysideklubben. 

Alexander Büttner: Har fått finna sig i att vara andravalet bakom Patrice Evra sedan ankomsten till klubben. Har kopplats ihop med klubbar som Celtic och Benfica. 

Vilka spelare tror ni lämnar Manchesterklubben? 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply