bet365

Lewandowski: ”PL och La Liga är stora ligor, men…”

Efter att ha tackat nej till flertalet storklubbar såsom Real Madrid, Chelsea och Manchester United och istället fått löneförhöjning i Dortmund har nu Robert Lewandowski avslöjat vad det var som fick honom att anböja en flytt och stanna i Bundesliga.

Efter att ha gjort fyra mål mot Real Madrid i Champions League-semifinalen i våras så ska polacken ha fått ett meddelande från José Mourinho som löd: ”Jag vill att du ska spela för mig i vilken klubb jag än går till”.

– Jag kan bekräfta att jag pratade med honom (Mourinho). Vi har pratat några gånger tidigare. Jag har hans nummer i min telefon. Det är en stor komplimang för mig att en så stor manager skriver till mig på detta sätt, sa Lewandowski till The Sun.

– Ett år tidigare pratade jag även med Sir Alex Ferguson och det var defenitivt en fantastisk känsla, men det var inte en bra tid att lämna då.

– Premier League är enorm såklart, det är även La Liga. Men Bundesliga har alla förhållanden, arenor, supportar och atmosfär, att dominera under de kommande fem åren.

Robert Lewandowski har efter en lysande fjolårssäsong inlett årets Bundesliga med två mål på tre matcher, men med ett kontrakt som går ut efter säsongen så är framtiden för 25-åringen fortsatt oviss.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply